Nieuwsoverzicht

 • 26-7-2022

  vakanties en vrije dagen

  Regelmatig vragen ouders wanneer de vakanties en vrije dagen zijn. Hieronder vindt u een link naar het overzicht:

  Vakanties + vrije dagen

  Lees meer
 • 10-3-2020

  Open dag op 16 november. Kom jij ook?

  Het kiezen van een basisschool is een belangrijke beslissing voor jou als ouder en je kind. Wil je dat de school in de buurt staat? Kies je voor een onderwijsconcept als Dalton, Jenaplan of Montessori of juist niet? Hoe wil je dat het christelijk geloof wordt voorgeleefd? Is de grootte van de school voor jou van belang? Allemaal vragen die een rol kunnen spelen bij de keuze voor een basisschool. Benieuwd naar het onderwijs, de visie, sfeer en leerkrachten van onze school? Kom dan naar onze open dag op woensdag 16 november 2022. Tussen 9.00 en 12.00 uur staan onze deuren open.

  Open dag
  Tijdens onze open dag kun je gemakkelijk en vrijblijvend even bij ons binnenlopen. Kom sfeerproeven op onze school en ga in gesprek gaan met onze onderwijsprofessionals, leerlingen of ouders. Over ons onderwijs, de cultuur en hoe een dag op de basisschool er uit ziet. Ook voor je peuter is deze open dag een leuk moment om alvast een kijkje te nemen op onze school.

  Kinderdagverblijf en BSO 
  Bij de meeste PCBO-scholen kun je tijdens de open dag ook een kijkje nemen bij het kinderdagverblijf, peuteropvang en buitenschoolse opvang en in gesprek gaan met pedagogische medewerkers.

  Zoek een PCBO-school
  Alle basisscholen in Apeldoorn zijn open op 16 november. Benieuwd welke scholen er nog meer bij PCBO Apeldoorn horen? Klik dan hier. Lees hier meer over wat het betekent om een PCBO-school te zijn.

  Alle basisscholen in Apeldoorn 
  Op www.basisscholenapeldoorn.nl staat een overzicht van alle basisscholen in Apeldoorn. Via een aantal zoekfilters kan je een voorselectie maken van scholen die aanspreken. Stel bijvoorbeeld de maximale reistijd van huis naar school in of maak een keuze bij onderwijsvorm, kinderopvang, rooster of identiteit.

  Lees meer
 • 20-11-2018

  Verkeersweek

  Project verkeer

  Van 22 mei t/m 26 mei 2023 staat het thema verkeer centraal op de Emmaschool. Op 25 mei sluiten we het project af met ANWB Streetwise, een spannend verkeersprogramma. In verschillende praktijklessen leren de kinderen over het gebruik van gordels, kinderzitjes, remweg en reactiesnelheid. 

  Lees meer
 • 30-7-2018

  Daily Mile

  Op 9 mei 2018 was het feest op de Emmaschool. Vanaf die datum zijn we als school officieel gestart met de Daily. Alle kinderen van onze school lopen of rennen ongeveer 15 minuten per dag rondjes rondom de school. Wethouder Stukker en danser en acteur Juvat Westendorp verzorgden de aftrap. In samenwerking met het JOGG, het CJG en de Gezonde School werd het een onvergetelijk feest! Alle ouders bedanken we voor hun enthousiasme en alle aanmoedigingen.
  Lees meer
 • 2-8-2016

  Mist u nog iets op onze nieuwe website? Geef het door!

  Natuurlijk zijn we daar trots op onze website en hebben wij geprobeerd u hiermee zo volledig mogelijk te informeren over alle punten die relevant zijn op school: praktische punten, wie zijn wij, hoe zit het met de opvang en meer.

  Mocht u desondanks nog informatie missen, dan horen wij dat heel graag! U kunt daarvoor het contactformulier invullen.

  Hartelijk dank en met vriendelijke groet,
  Team Emmaschool

  Lees meer
 • 29-6-2016

  Continu rooster op de Emmaschool

  Op de Emmaschool werken we met een continu rooster en een 'vijf gelijke dagen- model'. Alle kinderen blijven onder toezicht van de leerkrachten over op school. Hieraan zijn geen kosten verbonden. De middagpauze wordt ingekort tot een half uur. Elke schooldag start om 8.30 uur. Alle kinderen gaan om 14.00 uur weer naar huis.

  Lees meer