Nieuwsoverzicht

 • 11-9-2018

  Open dag op 10 oktober

  Het kiezen van een basisschool is een belangrijke beslissing voor u als ouder en uw kind. Benieuwd naar het onderwijs, de visie, sfeer en leerkrachten van onze school? Kom dan naar onze open dag op woensdag 10 oktober. Tussen 9.00 en 12.00 uur staan onze deuren open.

  Open dag

  Tijdens onze open dag kunt u de sfeer proeven op onze school en in gesprek gaan met directie, leerkrachten, leerlingen of ouders over
  het onderwijs, de cultuur en de dagelijkse gang van zaken. Ook voor uw peuter is deze open dag een leuk moment om alvast een kijkje te nemen op school.

  Kinderdagverblijf en BSO

  Ook benieuwd naar de bso mogelijkheden van Kindercentrum.nl! Check onze website www.kindercentrum.nl of informeer ernaar in onze school.

  Zoek een PCBO school

  Bijna scholen in Apeldoorn zijn open op 10 oktober. Benieuwd welke scholen nog meer bij PCBO horen? Klik dan hier www.pcboapeldoorn.nl/pcbo-scholen. Lees op www.pcboapeldoorn.nl meer over wat het betekent om een PCBO school te zijn. 

  Lees meer
 • 30-7-2018

  Daily Mile

  Op 9 mei 2018 was het feest op de Emmaschool. Vanaf die datum zijn we als school officieel gestart met de Daily. Alle kinderen van onze school lopen of rennen ongeveer 15 minuten per dag rondjes rondom de school. Wethouder Stukker en danser en acteur Juvat Westendorp verzorgden de aftrap. In samenwerking met het JOGG, het CJG en de Gezonde School werd het een onvergetelijk feest! Alle ouders bedanken we voor hun enthousiasme en alle aanmoedigingen.
  Lees meer
 • 3-8-2016

  Download de nieuwe schoolgids 2018-2019.

  De schoolgids voor het schooljaar 2018-2019 is op onze website te downloaden:

  Schoolgids Emmaschool 2018-2019

  Lees meer
 • 2-8-2016

  Mist u nog iets op onze nieuwe website? Geef het door!

  Natuurlijk zijn we daar trots op onze website en hebben wij geprobeerd u hiermee zo volledig mogelijk te informeren over alle punten die relevant zijn op school: praktische punten, wie zijn wij, hoe zit het met de opvang en meer.

  Mocht u desondanks nog informatie missen, dan horen wij dat heel graag! U kunt daarvoor het contactformulier invullen.

  Hartelijk dank en met vriendelijke groet,
  Team Emmaschool

  Lees meer
 • 29-6-2016

  Continu rooster op de Emmaschool

  Vorig schooljaar is de Emmaschool overgegaan op een continu rooster. Alle kinderen blijven onder toezicht van de leerkrachten over op school. Hieraan zijn geen kosten verbonden. De middagpauze wordt ingekort tot een half uur. Elke schooldag start om 8.30 uur. Alle kinderen gaan om 14.00 uur weer naar huis.

  Lees meer