Kinderopvang

Wij bieden kinderopvang aan binnen de school in samenwerking met Kindercentrum.nl. Kindercentrum.nl sluit aan bij de visie van onze school en biedt opvang in een veilige en uitdagende omgeving. Daarnaast biedt Kindercentrum.nl alle vormen van kinderopvang aan in of bij en in samenwerking met de basisschool. Kinderopvang niet omdat ouders moeten werken, maar omdat het leuk is om naar toe te gaan. Dat is de opvang waar wij iedere dag hard aan werken en blij van worden.

 

Kinderopvang

Spelen, beleven en ontdekken. Bij Kindercentrum.nl vindt u medewerkers die van dit centrale thema echt werk maken! Onze medewerkers hebben oog voor het kind. Dat ziet u terug in een goede balans tussen rust en activiteit en structuur en flexibiliteit.

  •  Wij organiseren Kinderopvang voor 0-13 jarigen in of bij de school
  •  Wij werken samen met de school
  •  Wij hebben oog voor uw kind
  •  Wij maken echt werk van onze activiteitenthema’s
  •  U regelt zelf uw opvang online
  •  Wij zijn flexibel waar dat kan

 

Incidentele kinderopvang

Er zijn veel ouders die geen gebruik maken van kinderopvang, toch zijn er vast wel momenten waarop u met een opvangprobleem zit. Bijvoorbeeld omdat opa en oma die normaal oppassen een weekje op vakantie zijn of omdat u een weekje extra moet werken.

Bij Kindercentrum.nl is het mogelijk om uw kind kosteloos in te schrijven, zonder daar direct een plaatsing aan te hangen. Uw kind is dan bij ons in het systeem bekend en wanneer u een keer opvang nodig heeft neemt u contact met ons op. Als er ruimte is op de groep, kunt u gebruik maken van deze incidentele opvang en krijgt u aan het eind van de maand gewoon een factuur voor de afgenomen blokken. U zit dus nergens aan vast, maar heeft zo wel een back-up.

 

Opvangmogelijkheden bij BSO Koningin Emma

Buitenschoolse Opvang Emmaschool kunt u vinden op de school. De BSO biedt opvang voor de 4 t/m 12 jarigen op alle middagen na schooltijd. De BSO is samen met de peuterspeelzaal gevestigd in een losstaand gebouw op het terrein van de school. De BSO heeft een eigen leuk ingerichte ruimte, maar kan op drukke dagen ook gebruik maken van de ruimte van de peuterspeelzaal. beschikt over een eigen leuk ingerichte groepsruimte, Bij mooi weer kunt u de kinderen vinden op het eigen speelplein naast de BSO of op het schoolplein. BSO Emmaschool wil graag voor de kinderen een ontspannen en een gezellige opvangplek zijn. Het is belangrijk dat de kinderen vanuit school in een ontspannen sfeer komen bij de BSO, waar dagelijks een activiteit wordt aangeboden, maar kinderen vrij zijn om te kiezen wat en met wie ze willen spelen. Wilt u meer informatie over opvang bij BSO Emmaschool, loop dan eens naar binnen. Onze medewerkers staan u graag te woord.

 

 

Meer weten over Kindercentrum Apeldoorn?

Voor meer informatie over opvangmogelijkheden en prijzen kunt u contact opnemen met de klantenservice van Kindercentrum.nl. Op de website staat een rekenmodule waarmee u kunt uitrekenen hoeveel u betaalt voor de kinderopvang.

Direct naar de site